Roberto Soto va ser el millor del Gin Running Tonic Club a Oliva

04 de març de 2015 - 00: 02

La localitat d'Oliva va celebrar la seua "XIII Quarta i Mitja Marató Ciutat d'Oliva" que va comptar amb la participació de 346 atletes.

Els deniers del Gin Running Tonic Club van prendre part en la cursa curta, és a dir, la Quarta que va tindre un recorregut de 10.500 metres en què el millor va ser Roberto Soto que va realitzar un temps de 50 minuts i 52 segons, entrant en el lloc 62 de la seua categoria de Veterans.

Atletes del Gin Running Tonic Club a Oliva

Diana Bisquert tornar a realitzar una gran carrera i va entrar a la línia d'arribada en el lloc vuitè de la classificació sènior, amb una marca de 54 minuts i 18 segons. Luis Olmier va entrar en meta amb un temps de 54 minuts i 58 segons ocupant el lloc 49 de la classificació sènior. Al costat d'ell, va arribar, Àngel Morera amb un registre de 54 minuts i 59 segons sent el 50 entre els sèniors. Víctor Arregui va entrar en meta amb una marca de 57 minuts i 58 segons, ocupant el lloc 100 de Veterans.

En aquesta distància el vencedor va ser, Felix Pont que va realitzar una marca de 32 minuts i 53 segons. La segona plaça va ser per a Erik Maestre i la tercera per, Andreu García. En dones la millor va ser, Gemma Ibáñez amb un registre de 45 minuts i 53 segons, la segona classificada va ser, la deniera, Ana Alberola seguida de Clara Suñer.

A la distància de la mitja marató, 21.000 metres, el millor va ser, Fernandoo Escriva amb un temps de 1 hora, 13 minuts i 1 segon, seguit per, José Valverde i de Fº Javier Núñez. En fèmines la millor va ser, Ann Selly amb una marca de 1 hora, 35 minuts i 14 segons, seguida de Merce Tercer i de la seua germana, María Tercer.

Ara tots els atletes del Gin Running Tonic Club s'esmercen als entrenaments per preparar la propera cita que serà diumenge amb la disputa de la primera prova del Circuit a Peu Marina Alta, que tindrà lloc a Xàbia.