Primera victòria del Dénia Futsal a casa en vèncer al Ciutat de Alcorcón (4-2)

21 de novembre de 2015 - 19: 47

Han hagut de jugar-se sis partits al pavelló municipal de Dénia en lliga perquè els seguidors deniers hagen pogut veure vèncer el Dénia Futsal. En aquesta jornada el combinat de la Marina Alta es va imposar al Ciutat d'Alcorcón FS per 4 a 2.

Blai protegint la pilota

El partit va començar amb un clar domini de l'equip local que va mantindre una major possessió de pilota i va començar a crear ocasions de perill. En una d'elles Juano va estavellar el seu xut sobre el cos del porter visitant.

Al minut 9 va arribar el 0 a 1 a l'aprofitar Javi Calvo una sèrie de rebutjos a l'interior de l'àrea local. Aquest gol va esperonar els deniers que van trepitjar l'accelerador i Blai va tindre una altra bona ocasió però el seu xut va eixir creuat lluny del marc madrileny.

Al minut 11, Juanjo va resoldre amb encert una bona jugada aconseguint el gol de la igualada. A partir d'aquest moment, els nois que dirigeix Javi Arnau van ser els dominadors del joc. Al minut 14, Juanjo va fer una gran paret amb Robert i va tornar a marcar a la porteria rival.

En l'últim minut de la primera meitat, el porter local César es va haver d'emprar a fons per desviar un xut d'un jugador de Ciutat d'Alcorcón FS, gran intervenció que va evitar el gol de l'empat. Amb el 2 a 1 es van retirar els jugadors als vestidors.

A la segona part, el pes del joc el va portar l'equip visitant que a poc a poc va anar tancant més als locals en la seua pròpia àrea. Quan millor estaven els madrilenys en un servei de banda, la pilota li va arribar a David Jaén que després de driblar el porter va marcar el tercer gol de la vesprada.

Un gol que va acabar amb el poder de reacció visitant tot i que el seu entrenador va jugar amb porter jugador. En ple desconcert madrileny, va arribar al minut 16 el quart gol local, en aquesta ocasió, l'autor va ser Jorge Llopis en culminar una gran jugada de contraatac.

En l'últim minut de la trobada va arribar el segon gol visitant anotat per Dani Romera. Al final del xoc el marcador de 4 a 2 va reflectir la superioritat dels deniers.

El tècnic local, Javi Arnau que va veure el partit des de la grada va reconèixer, "no hem jugat bé a la segona part, però hui el més important era aconseguir la victòria".