Podis per Carla Serra, Alejandro Moreno i Marta Morell en el Provincial cadet d'atletisme

01 de juny de 2018 - 05: 56

Diversos atletes de categoria cadet del Club Atletisme Baleària Dianium, van estar participant en el Campionat Provincial Individual a l'aire lliure. La competició que va tindre lloc a la pista d'Elda, va ser propícia per als interessos del club denier.

Els atletes més destacats en aquesta cita van ser Alejandro Moreno que en llançament de javelina amb un tir de 28,46 metres li va valer per pujar al podi com a tercer classificat del concurs.

Una altra atleta que va pujar al tercer calaix del podi va ser Marta Morell, que en la prova dels 300 metres llisos va aconseguir creuar la meta en la tercera plaça amb una marca de 44,78.

Carla Serra, en la complicada prova dels 3.000 marxa, va ser tercera amb un temps de 18.34,35, aconseguint una altra medalla de bronze per al club denier.

Es van quedar fora de pujar al calaix, Óscar menges que en els 300 metres llisos va fer una marca de 44,55. Leire Bisquert que en la mateixa distància va realitzar un registre de 44,84. Amelia García que en els 1.500 obstacles va fer una marca de 6.34,80. Anna Arbona que en la mateixa distància va marcar un registre de 7.23,30. Clara Reig, que en salt de longitud va fer una marca de 4,19 i Elías Wuawound que en els 300 metres tanques va aturar el cronòmetre en 51.78 i en salt d'alçada va realitzar un millor salt de 1.31 metres. Clara Serra al llançament de martell, va fer un millor llançament de 14,08.

Control federatiu a Gandia

Els atletes, Aina Fornés i Alejandro Moreno van participar en el control federatiu de marques que va tindre lloc a la pista d'atletisme de Gandia. Aina Fornés ho va fer en la prova dels 400 metres llisos on va aconseguir ser tercer amb un temps de 1.00.64.

Alejandro Moreno va realitzar un millor llançament de javelina que es va anar als 30,30 metres.