Podi per Carlota Gómez i Eduardo Reyes, del Reial Club Nàutic Dénia, en la Prova Autonòmica CN Alacant Costa Blanca

25 de març de 2019 - 13: 54

El Reial Club Nàutic Dénia ha participat, aquest cap de setmana, en la Prova Autonòmica CN Alacant Costa Blanca de Vela Infantil. Carlota Gómez ha aconseguit el segon lloc en la categoria sub 13 femení. Per la seua banda, Eduardo Reyes s'ha posicionat tercer en la categoria sub 13 masculí, quedant 8º a la general absoluta.

Grans resultats per al club denier, que va acudir a la competició el 23 i 24 de març amb sis participants. Nicolás Gómez, Marina Arroyo, Vicente Fernández i Arnau Muñoz també van aconseguir bons resultats en aquesta regata d'Optimist celebrada a Alacant.

Amb una participació de 90 Optimist, dissabte es van disputar un total de dues proves amb forts vents, mentre que diumenge dia 24 van realitzar tres proves amb vent estable, que va permetre bona navegació.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha felicitat a la Carlota, a Eduardo i la resta dels regatistes del club per la seua constant esforç i dedicació en aquest esport.