Pedro Martínez va ser el guanyador de la 'Marató per Muntanya, III Cursa Els Tres Tossals'

28 de novembre de 2017 - 04: 00

La localitat de Gata de Gorgos va acollir la disputa de la "XII Marató per Muntanya Marina Alta, III Cursa Els Tres Tossals". Una cursa de muntanya que es va disputar en tres modalitats, Marató, Mitja Marató i Senderista.

En la prova de Marató el vencedor va ser el representant de Dénia, Pedro Martínez, del Esports Colau Trail, amb un temps de 4: 28.20. El segon lloc en la prova va ser per a Roberto López, de l'Trivici Team que va emprar un temps de 4: 32.22. El tercer lloc va ser per Ximo Pellicer, de l'Superatesport.com amb una marca de 4: 34.55.

En dones la millor va ser María Jiménez del Club Hoquei Alcalá amb un registre de 6: 25.28, per darrere d'ella va quedar, Mercedes Gatón amb un temps de 6: 49.42. La tercera plaça va ser per a Francesca Llobell, amb un registre de 7: 47.01.

Mitja Marató

A la Mitja Marató el millor en homes va ser, Fran De la Cruz que va realitzar una marca de 2: 01.49. La segona plaça va ser per a, Vicente Llorca, amb un registre de 2: 03.41. El tercer lloc el va ocupar, Germán Darillo amb un temps de 2: 04.51.

En dones la vencedora va ser, Eva Marta Ortuño amb un registre de 2: 26.06, seguida d'Antònia Valero que va realitzar un temps de 2: 46.29. El tercer lloc va ser per Natàlia Gorchenkova amb una marca de 2: 47.11.

la deniera Elisa García, Del Club Atletisme Baleària Dianium va pujar al podi en ser segona en la categoria de Veteranes. El també deniera, Rodri Camí va ser segon en la categoria de Veterans, sent onzè a la classificació general.