Passeig del Dénia Rugby en la visita al camp del Tatami València (0-85)

05 de febrer de 2018 - 06: 03

El Dénia Rugbi Club es va desplaçar a València per enfrontar-se al Tatami, al qual va esborrar del camp de joc al vèncer per 9 a 85. Aquest victòria permet als deniers seguir liderant la classificació juntament amb el CR Albacete, pròxim rival que visita el camp del poliesporteu de Dénia.

Els deniers van viatjar a València amb molts jugadors lesionats però amb la il·lusió de portar-se el triomf, tot i que l'equip va viatjar amb 15 jugadors, els justos per disputar un partit de rugbi sense fer canvis.

El partit va començar amb un assaig del Dénia als primers minuts. El joc de davantera local va ser ben controlat i respost per la davantera denier qui va anar fent-se amo del matx. Després de 25 minuts de gran disputa el conjunt de la Marina Alta va començar a prémer i el Tatami no va ser capaç de mantindre el nivell.

Els assajos van començar a caure del costat visitant acabant amb un resultat final de 0-85 per al Dénia Rugbi Club amb 2 assajos de John, 2 de Leo, 2 de Yovanni, 2 de Pollastre, 1 de Havana, 2 del Gringo i altres 2 per al capità Felip.

Va destacar el jove del planter Ramiro, que ocupant una posició de gran responsabilitat en el joc de l'equip com és el mitjà d'obertura, va repartir joc entre davanters i tres quarts manejant els temps del partit i les possessions d'atac.

Crida a l'afició davant la visita del líder

Aquest diumenge a les 12 hores el Dénia Rugbi Club rep al CR Albacete amb qui comparteix el liderat. És el partit de la temporada i per això els deniers fan una crida a l'afició. Esperen el suport de tots els aficionats puguen apropar-se el diumenge al matí al poliesporteu municipal de Dénia.

Des del club s'estan preparant algunes activitats infantils per entretindre els més xicotets des de les 10 del matí. Els assistent podran gaudir de xocolata calenta i brioixeria al matí. Després tot el que ho desitgi, pot quedar-se a menjar un plat de paella junt als jugadors de tots dos equips en el popular tercer temps després del partit.