Paidos seguix com a líder després del seu triomf davant el Dominics (4-2) en un emocionant partit

14 de novembre de 2012 - 00: 00

Emocionant partit el viscut al pavelló municipal de Dénia que es ple a vessar. Paidos va aconseguir el triomf contra el Dominics Llevant (4-2).
El conjunt valencià, va venir a Dénia sent un dels favorits per obtindre el títol de campió.

No va poder començar millor el partit per a l'equip visitant ja que Fran jugador clau de l'equip dianense es va ressentir de la seua lesió a la primera jugada., Aviat va arribar el 0-1, els valencians van tindre el control del joc i tenint ocasions clares.

Al minut 11 després d'un corner tret per Dominics de contraatac, Alex Pla empata 1-1. A partir d'aquest gol els nois de Raúl Gil es van deixar anar i van començar a arribar les millors ocasions dels locals.

De jugada d'estratègia en un servei de banda una altra vegada Alex Pla marcóe el 2-1, resultat amb el qual es va arribar al descans.

L'inici de la segona part va ser un calc de la primera. Els visitants van dominar però una vegades per un bon treball defensiu i altres per un colossal porter local, Cesar, no marcaronel empat.

La recta final del xoc va ser trepidant, mancant 2 minuts arribo l'empat. Els deniers van treure força de flaquesa i un robatori de pilota d'Alex Pla i després paret amb Fede marca portant el deliri a l'afició local, 3 a 1.

Ximo a falta de segons per al final va posar el 4-2 en l'electrònic que deixa més líders als nois de Raúl Gil amb sis partits guanyats de sis jugats.

Van jugar: Cesar, Sergi, Alex Pla (3), Ximo (1), Fran, Toni Tent, Toni Polo, Pau, Guillem, Borja, Fede i Javi Corts.

Dissabte a les 17: 00 hores l'equip col·legial visités Paterna per enfrontar-se a la Salle.