Paidos marqui al tercer classificat Castalla per 5 a 0

26 de desembre de 2012 - 00: 01

Una altra vegada ple a rebentar al pavelló municipal Dénia per veure la golejada del Paidos-F.Fernández davant el tercer classificat el Castalla, al qual va vèncer per 5 a 0.
Aquest va ser l'últim partit de la primera volta ja que la propera jornada, la corresponent al 12 de gener l'equip descansa i la tornada a la competició serà el 19 de gener amb la visita al nostre pavelló del segon classificat Maristes València.

El nostre equip va eixir molt endollat ​​des del minut 1 mostra d'això va ser les clares ocasions que es van anar succeint. Als 3 minuts una bonica combinació entre Alex Pla i Toni Tent va fer pujar el primer a l'electrònic. Poc després va arribar el 2-0 obra d'Alex Pla. El conjunt visitant gran equip, també va arribar diverses vegades a la porteria deniera, però el porter Cesar va estar en la seua linea, impressionant.

Es va arribar al descans, amb el marcador de 2 a 0 per als col·legials. A la segona meitat, els deniers van eixir igual de concentrat. Als pocs segons l'àrbitre va assenyalar un penal clar encara que la roja era clara, no va voler expulsar el jugador visitant. Alex Pla no perdono i va posar el 3-0.

Amb la clara avantatge al marcador el Paidos va seguir amb la mateixa intensitat la mateixa manera que l'afició que no deixo d'animar en tot el partit. L'equip visitant va seguir estrenyent però unes vegades per sort i, altres pel bon treball defensiu i per Cèsar no va arribar el gol.

Els deniers van arrodonir la seua gran partit amb dos gols més. Fede i Toni Tent van aprofitar dos errors defensius d'un equip visitant que es desballestament en els minuts finals. A l'acabo del temps reglamentari el marcador final va ser de 5 a 0, per a un Paidos que seguix com a líder invicte en la categoria de la Lliga Nacional Juvenil de Futbol Sala.

En aquest partit pel Paidos van jugar i van anotar; César, Sergi, Fede (1), Toni Tent (2), Ximo, Alex Pla (2), Alex Lull, Toni Polo, Fran, Javi, Borja i Guillem.