El Paidos-F. Fernández no va passar d'un empat davant el Benissa FS (2-2)

03 2017 abril - 12: 55

Partit de tramiti el que van jugar els equips juvenils del Paidos-F. Fernández i el Benissa FS, al pavelló municipal de Dénia. Un xoc que va acabar en taules on es va comprovar la relaxació de l'equip col·legial després d'haver proclamat campió de lliga.

Els rojos no van saltar a la pista amb la intensitat que és habitual en ells. Van permetre que el seu rival manés en el joc i això ho van pagar car. Al minut 5, el conjunt benisser es va avançar al marcador, gràcies a un xut per baix que va sorprendre Martín.

Després d'encaixar aquest gol, els nois que dirigeix Raúl Gil, Van pujar el seu nivell de pressió. Van crear diverses ocasions de gol que no van aconseguir transformar, Joan, va tindre dues molt clares. El gol de la igualada va arribar gràcies a l'encert de Nico que va enviar la pilota al fons de la xarxa de l'equip visitant. Amb empat a un es va arribar al descans.

Els nois del Raúl Gil van remuntar el marcador

A la represa va seguir el partit amb un equip local massa relaxat. El conjunt de Benissa FS s'ho va prendre més seriosament buscant la revenja de la passada setmana. La seua intensitat en el joc va tindre el seu premi en tornar a prendre la iniciativa en el marcador amb el 1 a 2.

Els minuts van anar passant amb un joc dividit sense que cap dels dos equips aconseguís mantindre la possessió de la pilota. La reacció deniera no es va fer esperar i Nico va aprofitar una bona assistència de la sacada de Joan per anotar el gol de l'empat.

En els minuts finals els locals van optar per treure porter jugador, jugant en superioritat numèrica davant la defensa posicional de l'Benissa FS. Es van crear múltiples ocasions de gol però la falta d'encert va impedir que el marcador es mogués. Al final del temps reglamentari es va arribar amb un just empat a dos.

Els col·legials ara estan a l'espera del sorteig per fer el play-off d'ascens a Lliga Nacional