Nous èxits per a les gimnastes deniers Laura Crespo, Gal.la Gall i Lourdes Miralles

17 de novembre de 2015 - 11: 00

Un cop més la qualitat que atresoren les gimnastes deniers va quedar de manifest en el VI Trofeu Nacional Vila d'Almussafes. Gal.la Gall, Lourdes Miralles y Laura Crespo van estar participant en les seues respectives categories, aconseguint pujar al més alt del podi.

Gall i Miralles amb el Club Manises

Gal.la Gall i Lourdes Miralles, components del conjunt Júnior Nivell Absolut del Club Manises, amb un exercici de cinc pilotes, van aconseguir el primer lloc, amb una puntuació total de 25,800. La segona plaça va ser per al Club Riba-roja amb 24,800 i el tercer lloc per al Club Tramuntana, amb una nota de 24.450.

Laura Crespo que forma part del conjunt de Primera Categoria al Club Riba-Roja, amb un exercici de cinc cintes, va aconseguir la primera plaça amb un total de 22,500, el Club Morvedre va aconseguir la segona plaça amb 17,500 i la tercera posició va ser per al Club Torrepaterna amb 16,450.

Dissabte que ve dia 21, a la vesprada les tres gimnastes deniers seran al Campionat Copa d'Espanya de Conjunts que tindrà lloc al pavelló "Segle XXI" a la ciutat de Saragossa representant a la Comunitat Valenciana.