Nou triomf del CFS Dianense-Rte Mena davant el Xaloc Alacant B (1-3)

23 d'octubre de 2017 - 12: 42

El CFS Dianense-Rte. Mena va vèncer a domicili per 1-3 a l'Xaloc d'Alacant "B", en partit corresponent a la segona jornada de lliga, disputat al pavelló "Pitiu Rochel" d'Alacant.

Els deniers van començar el partit endollats i es van avançar al marcador, en el primer minut, gràcies al gol de Pauet. Els locals només aconseguien inquietar la porteria d'Ángel amb pilotes llargues. El porter visitant, que va jugar tot el partit per l'absència de Sergi, es va emprar a fons per evitar que els de Xaloc es fiquessin en el partit.

A pocs minuts per al descans, els alacantins aconseguien l'empat per mediació de Nabil. Quan tot semblava indicar que es marxarien al descans en taules, a falta de quatre segons, Igor va aprofitar un malentès entre el porter i un defensa rival, per marcar el 1 a 2. Va ser un bonic tant tenint en compte que Igor llanço sobre la mateixa línia de banda un xut des de 15 metres.

Moltes vegades per als deniers

A la represa, els locals van crear poc perill i els deniers van tindre multitud d'ocasions per sentenciar el partit.

Al minut 30, Carlos Ruiz va fer el tercer deixant pràcticament sentenciat el xoc. Els alacantins van abaixar els braços fins al punt que, quedant quatre minuts i sense tindre la possessió de pilota, inexplicablement el seu tècnic no va treure porter jugador a la recerca de donar-li la volta al marcador.

Es va arribar al final del partit amb el marcador de 1 a 3 per a un CFS Dianense-Rte. Mena que se situa compartint el liderat amb l'Elx CF dos amb 6 punts. Ara el conjunt que dirigeix Luismi Bonet prepara el seu pròxim compromís que serà aquest dissabte a les 20 hores al pavelló municipal de Dénia, rebent la visita del Ye Faky "B"