Nou títol de campiona per a la tennista cadet deniera Neus Ramos

01 d'agost de 2018 - 05: 58

Neus Rams, Jugadora de l'escola de competició del Club de Tennis Dénia, Es va proclamar campiona en categoria cadet del "XLVIII Torneig Festa d, Elx", Després de guanyar en un disputat partit a la final a la cap de sèrie número 4 del torneig, Lucia Ros Parres, per 4 / 6 7 / 6 10-5.

La deniera que va partir com a segona cap de sèrie va aconseguir vèncer en el seu primer partit a Katrina Ismailova per 6 / 1 i 6 / 3. En semifinals va derrotar a Marina Rodríguez per 7 / 6, 2 / 6 i 10-7.

D'altra banda, el seu company del Club Tennis Dénia, Mario Poquet, en categoria júnior va aconseguir ser finalista després de caure a la final contra Javier González per 4 / 6 4 / 6. Poquet va vèncer en el seu primer partit a Álvaro Pérez per 6 / 1 i 6 / 0. En semifinals, va vèncer a Jorge Drassana per 3 / 6, 6 / 1 i 10 / 5.