Nova victòria del Dénia Futsal juvenil que seguix líder i invicte

05 de febrer de 2013 - 00: 00

El CDDénia FS juvenil va guanyar al Racing Garbinet per 5-2 i seguix líder invicte de la lliga provincial juvenil grup nord d'Alacant, a set punts del segon classificat, la Vila FS

Els deniers van dominar el partit i va ser Pau Martínez qui va avançar els locals amb un golàs. El conjunt de Jaume Bru va seguir sent amo i senyor del partit i als pocs minuts, de nou Pau Martínez va aconseguir el segon.

Els visitants van gaudir d'alguna ocasió i fruit d'ella van reduir distàncies en el marcador (2-1). La reacció del Dénia no es va fer esperar i primer Pau i després Antonio van posar el tercer i quart en el marcador.

El partit va començar a escalfar-se amb algunes accions polèmiques i un segon gol dels visitants va fer que es creixessin i es bolquessin a la recerca d'igualar el marcador.

Els jugadors de Jaume Moreno no van voler sorpreses i va aparèixer el pitxitxi Igor que va posar el cinquè i va donar calma als aficionats que es trobaven a les grades del pavelló municipal. Al final una nova victòria per 5 a 2 amb la qual cosa el Dénia Futsal seguix imparable.

Pel CDDénia FS juvenil van jugar: Miguel, Enrique, Álvaro B., Alex Palacios, Jose Lunar, Antonio (1), Ortega, Igor (1), Pau C., Pau M. (3), Borja i Moha.

Aquest cap de setmana els deniers s'enfrontessin a Teulada a la recerca d'anar assegurant la classificació per als play-off, que cada dia es troba més a prop.