Nova derrota de l'CFS Mar Dénia en la seua visita a Mataró

30 de novembre de 2020 - 09: 40

Tant el Mar Dénia com el Futsal Mataró van saltar a la pista barcelonina dissabte passat amb bon ritme i no van trigar a arribar les primeres oportunitats. Els locals exercien una forta pressió per tot el camp mentre el conjunt denier, amb una defensa a mitja pista, buscava ràpides contres.

Transcorrien els minuts i, encara que era el conjunt local qui portava la iniciativa, el marcador romania inamovible fins que al minut 17 una fallada de marcatge en el llançament de cantonada significava el 1-0 i, en la jugada següent, després del llançament de una falta, la pilota donava cops al pal i novament un atacant lliure de marca i davant la passivitat de la defensa anotava el 2-0 amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit. En trenta segons s'havia dinamitat el treball realitzat en la primera meitat.

Només començar la segona part arribava el 3-0 després d'una bona jugada col·lectiva del conjunt local, que minava més si és possible l'ànim d'un Mar Dénia que no acabava de trobar el seu joc. Al minut 28, després d'un centre lateral, era Pau Tarín qui en el seu intent de tallar-introduïa la pilota a la porteria posant el 4-0 al marcador.

Restaven 12 minuts per al final per a les sensacions en pista no eren les millors. A falta de 10 minuts, el tècnic deniera posava en pista porter jugador, però, un cop més, lluny de millorar suposava dos gols més després de sengles robatoris de pilota en dos minuts. Al minut 35 arribava el definitiu 7-0 amb el qual finalitzava el partit.

Difícil situació en l'arrencada d'aquesta nova temporada, que obliga directiva i plantilla a buscar solucions per intentar reconduir-la. Per això compta amb dos partits seguits com a local en aquest proper mes de desembre abans de l'aturada nadalenca que serà des del 13 a l'12, data en la qual viatjarà a Salou (Tarragona).