Notable actuació dels representants de l'Club Dénia Triatló en el 'València Triatló'

11 de setembre de 2018 - 05: 39

La capital de Turia va acollir una de les proves esperades pels triatletes valencians, el "València Triatló", Que en aquesta edició va comptar amb més de 700 participants en la línia de eixida.

En aquesta edició la prova valència era puntuable per a la Copa d'Europa de Triatló i és per això que el nivell de participants va ser molt elevat. En aquesta prova hi va haver representació de triatletes deniers, allí van estar; Carmen Medina que va entrar en meta en el lloc onzè de la general de dones en la distància olímpica, amb un temps total de 2: 28.35. Gregory Dafftern que va entrar en meta amb un temps total de 2: 34.21 va ocupar el lloc 336 en l'absoluta d'homes. Alejandra Brea va realitzar un temps de 2: 34.32, sent la 23ª en la classificació absoluta de dones i Sergio Salort va entrar en meta amb un temps de 2: 36.12, en el lloc 362.

En aquesta distància el vencedor absolut masculí va ser Fernando Santander, del Durrs Castelló que va emprar un temps total de 1: 55.08. La segona plaça va ser per a, Sergio Juan del CT Laboratoris Sys amb una marca de 1.56.18. El tercer lloc va ser per a Francisco Manuel Ramírez, de l'Trivila amb un registre de 1: 57.13.

En la classificació general absoluta de dones la millor va ser, Eliana Krist, el CD Aguaviva Benidorm, amb un temps de 1: 17.59. La segona classificada Rocio Marín, triatleta individual, que va realitzar la prova després de 2: 18.45. El tercer lloc va ser per Sonia Ruiz, de Trivila, amb un registre de 2: 19.20.