No va poder el Júnior A del Dénia Bàsquet amb l'Aldaia (66-75)

30 de gener de 2013 - 00: 00

El Aldaia es va emportar el triomf en el partit que va disputar en pista deniera enfront de l'equip del Dénia "A", a la lliga Júnior de Bàsquet, per 66 a 75.

El xoc va estar marcat per dues parts clarament diferenciades. La primera amb molts nervis i falta d'intensitat defensiva en els locals, el que va permetre dominar als valencians.

La segona meitat, amb una notable millora dels deniers, que van saber tindre més paciència en atac, dominant clarament al seu oponent amb un tercer quart en què van realitzar un gran joc.

El primer quart va començar amb un ritme alt de joc i una defensa visitant que va aconseguir dificultar la circulació de pilota a Dénia. Malgrat això, els deniers van aconseguir vèncer el primer parcial de la trobada d'un punt, (18-19).

En el segon quart, Aldaia va començar molt còmode sobre la pista, començant a superar el Dénia a base de bon joc i sobretot molta implicació defensiva novament a la pista.
Els robatoris de pilota per part dels visitants, van venir seguits per ràpids contraatacs a cistella. Així el Aldaia va arribar al descans amb un clar 24 a 48.

Al tercer quart, després d'arribar a anar 30 punts avall en el minut 24 de joc 26 a 56 per als visitants, el Dénia va treure el seu amor propi i va reaccionar.
Va ser llavors quan es van viure deu grans minuts dels locals que gràcies a una gran defensa i al poder córrer a la pista van poder empatar el partit a 60 punts, en un clar parcial de 36 a 4.

Ja a mitjans de l'últim quart els jugadors del Dénia Bàsquet el van seguir intentant variant les seues defenses i amb més intensitat defensiva, però un triple dels d'Aldaia i els tirs lliures d'aquest últim parcial terme per tancar el partit i donar un avantatge per als jugadors visitants.

Tot això, tot i la millora defensiva mostrada pels locals que van veure com se'ls escapava el partit, per tan sols 9 punts, (66-75).

Pel Dénia Bàsquet van jugar i van anotar: Alex (1) Rubén (16), Francesc (27), Edu (5), Marc (-), Rober (12), Fran (2), Lucas (3), Patrick (- ), Juan (-).