Mounir Forma va ser el millor en la XXI Cursa popular de les Rotes

04 de setembre de 2013 - 00: 00

La "XXI Cursa Popular de Les Rotes" inscriure el nom de Mounir Forma en el seu historial de guanyadors. Aquest atleta pertanyent al Nucli Dur d'Atletes de Dénia, va ser el més ràpid. Va trigar 23 minuts exactes en cobrir el traçat de 7.000 metres.

La prova va ser un èxit de participació, amb més de 350 atletes en la prova reina i amb un centenar a les proves destinades als nens i nenes. L'entorn del restaurant Mena i en la memòria de tots Diego Mena, va viure una vesprada molt festiva.

Els primers protagonistes van ser els nens que van donar tot el que portaven dins per aconseguir la preuada medalla. Tots s'ho van passar d'allò més bé i després berenar com a recompensa.

A les 19`30 es va donar la eixida a la prova reina. La cursa des del principi va estar controlada pels homes que tenen més qualitat. Es va poder veure al capdavant de la mateixa, al propi Mounir acompanyat de Víctor Fernández i de Cristian Ferreyra.

Una multitud important de veïns i familiars dels atletes van esperar a la línia d'arribada, a cada un d'ells, brindant els seus aplaudiments i crits d'ànim. El vencedor va ser Mounir Forma, seguit per Víctor Fernández del Beneyto que va entrar a 12 segon del guanyador. La tercera plaça va ser per a Cristian Ferreyra.

En dones va guanyar la veterana, Mayca Sala el CA Corremundos amb un temps de 28`19. La segona va ser, Encarna Cardona a 12 segons i la tercera va ser Jennifer Rosado.