Moisès Espinós Mut es proclama Campió d'Espanya de ciclisme en carretera

20 d'agost de 2019 - 09: 24

Gran notícia per a la família ciclista de tota la comarca de la Marina Alta, ja que Moisés Espinós ve de proclamar-se campió d'Espanya Màster 30 B (de 35 a 39 anys) de ciclisme a la carretera.

La prova en la qual aquest ciclista de Jesús Pobre va aconseguir el seu títol va tindre lloc sobre un circuit de 126 quilòmetres entre les localitats asturianes de Grau, Candamo i Pravia. Moisès Espinós va ser segon de la classificació general i campió de la seua categoria.

Els veïns i autoritats de l'EATIM Jesús Pobre li han donat el seu enhorabona al ciclista a través de missatges i felicitacions. Un títol més que merescut ja que es el millor forma de reconèixer tots l'esforç que aquest ciclista porta fent en els darrers anys, amb uns entrenaments molt durs que amb aquest títol ara es veuen recompensats.