Millor inici de lliga per al CFS Dianense-Rte Mena impossible en golejar al Villena FS (10-2)

17 d'octubre de 2017 - 07: 58

El CFS Dianense-Rte Mena va debutar de la millor manera possible, golejant el Villena FS per 10 a 2. Aquest primer partit de lliga que es va disputar al pavelló municipal de Dénia deixo molt bones sensacions als seguidors del conjunt deniera.

Els nois que dirigeix Luismi Bonet van realitzar un gran partit, van ser superiors al seu rival des del primer minut. Des del xiulet inicial es va veure sobre la pista que només va existir un equip. Les ocasions de gol sobre el marc visitant es van anar succeint fins que va arribar el minut 6 que va ser quan Igor va inaugurar el marcador. Un gol històric en tractar-se del primer gol en competició oficial que va marcar aquest conjunt.

Sense haver assimilat el primer cop, els visitant van encaixar el segon tot just un minut després, també obra d'Igor. Amb el marcador controlat, els deniers van jugar a plaer mentre i el porter local, Ángel es va encarregar de desbaratar les escasses ocasions que va tindre l'equip rival.

Al minut 10, Carlos Ruiz, que disputava el seu primer partit com a blavet, Va fer el tercer, deixant clarament sentenciat el xoc. Minuts més tard, Pauet va aconseguir el quart i amb el resultat de 4 a 0, els equips van marxar al descans.

Festival golejador dels deniers

A la represa, els visitants van eixir un poc més endollats i al minut van aconseguir reduir distàncies. Un gol que lluny de posar nerviosos els deniers, els va esperonar per ampliar encara més el seu avantatge. Pocs minuts després van arribar dos gols més obra de, Carlos Ruiz i del capità Luis Llinares.

Els jugadors del Villena FS ho van intentar de manera esporàdica i en el minut 26 van aconseguir el seu segon gol. Amb 6-2 al marcador, els de Luismi Bonet no van voler relaxar-se i amb el pas dels minuts van arribar quatre gols més, obra d'Antonio, Carlos Ruiz, Ayoub i Igor. Els visitants van arribar en alguna ocasió, però Sergi es va encarregar de desbaratarlas.

Es va arribar al final del partit amb el resultat de 10-2, amb el qual denieres es col·loquen al capdamunt de la taula, després de la primera jornada de lliga. L'equip començarà a preparar el seu següent trobada que serà a Alacant davant el Xaloc "B".