Mayca Sala medalla de bronze en l'autonòmic de Veterans

12 de febrer de 2014 - 00: 01

la deniera Mayca Sala, Va aconseguir la medalla de bronze en el Campionat Autonòmic de Veterans, que va tindre lloc al velòdrom Luis Puig. Mayca Sala, va participar en la seua prova favorita, els 1.500. El seu temps va ser de 5 minuts i 15 segons.

L'atleta que aquesta temporada defensa els colors del CA Baleària Dianium es va mostrar molt satisfeta i contenta amb el resultat obtingut. A tindre en compte que aquest va ser el seu segon 1500 de la temporada hivernal i el temps realitzat va ser el que tenia en la seua ment.

La tercera plaça significa molt per a la deniera, ja que pujar al pòdium és cada temporada més complicat, ja que la participació d'atletes més joves que ella així com el nivell de les mateixes exigeix ​​molt més.

No va ser aquesta l'única alegria per al club denier ja que Lily Riva, una de les entrenadores del club en categories inferiors va aconseguir la medalla d'or, en la prova dels 200 metres llisos.

Va realitzar un temps de 31 segons i 26 dècimes, va estar molt a prop del seu millor registre de la temporada. Lily Riva ha tornat a la competició després d'haver estat retirada de les pistes alguns anys. Un resultat com aquest, li ha significat guanyar en confiança i posar-se el repte de seguir millorant ara, en la seua categoria de Veterana.