Mayca Sala estarà en el Campionat d'Espanya de Cros

01 de febrer de 2013 - 00: 00

L'atleta deniera, Mayca Sala, Estarà en el Campionat d'Espanya de Cros, en proclamar-se campiona autonòmica, amb el seu club el CA Crevillent. La prova va tindre lloc a la localitat d'Alcoi. Un cross amb una dura orografia, és un dels circuits més complicats dels que hi ha a la Comunitat Valenciana.

El dia va eixir perfecte, va acompanyar a les atletes amb una bona temperatura i absència de vent, cosa que totes van agrair. En aquesta ocasió, Mayca Sala, va córrer format part de l'equip de categoria Sènior, sent ella atleta ja de categoria Veterana.

El traçat sinuós de 7.000 metres servir per completar el rànquing per equips en aquesta modalitat de la Comunitat Valenciana. El Club Atletisme Crevillent es va proclamar vencedor, de la prova de Cross llarg, pujant al més alt del pòdium totes les seues components.

Un resultat que els dóna el passi directe per participar en el Nacional de Cros per Clubs que tindrà lloc el proper 17 de febrer, a la localitat castellonenca d'Orpesa. Allà hi seran els millors clubs del panorama nacional, tot i que el Crevillent s'ha marcat l'objectiu d'estar entre els vuit millors.

Abans, Mayca va participar demà en una prova de 1.500 en el Campionat Autonòmic de Veterans de Pista Coberta que es va a celebrar al Palau "Lluís Puig" de València.

La deniera ha comentat, "estic entrenant bé i afinant la forma poc a poc. Aquest serà un test més per veure el meu estat de forma i si pot ser espere aconseguir pujar a l'pòdium. Hi ha algunes atletes que estan molt forts així que serà una cursa molt bonica i disputada ".