Mayca Sala campiona provincial de cross amb el CA Crevillent

25 de gener de 2013 - 00: 00

L'atleta deniera, Mayca Sala, Ve de proclamar-se campiona provincial junt al seu equip el Club Atletisme Crevillent.

Els atletes no van tindre el millor dia per córrer sobre un circuit sinuós però sec, ja que van haver de lluitar davant d'un vent huracanat que va endurir molt la prova. Mayca Sala va recórrer els 4500 metres que va exigir la prova en categoria veteranes i es va proclamar subcampiona a només 11 segons de la primera que va defensar el títol de l'anterior edició.

Sala que feia algunes temporades havia decidit no realitzar la temporada de camp a través, va tornar per ajudar al màxim a l'Crevillent en la seua lluita per aconseguir títols. El primer d'ells ja va caure, ara es preparessin per abordar la seua següent objectiu. Diumenge competeixen en l'autonòmic que es va a celebrar a Alcoi.

La deniera, ha comentat, "no ho tindrem fàcil, però està a les nostres possibilitats fer pòdium tant en el cross curt com el llarg femení, tot l'equip estem en un gran moment de forma".

Mayca Sala al pòdium amb les seues companyes del CA. Crevillent.