Mayca Sala campiona Autonòmica de 1.500 en la categoria de Veterans

08 de febrer de 2013 - 00: 00

Mayca Sala, Es va proclamar campiona autonòmica de 1500 ml en categoria veterans al velòdrom Lluís Puig de València. La deniera creuo en primer lloc la línia de meta, millorant en 5 segons el temps que en aquesta mateixa distància va realitzar fa dues setmanes.

La propera cita per Mayca Sala serà el diumenge a Orpesa, on se celebra el Campionat d'Espanya de Cros per clubs de veterans.
Mayca acudirà a la cita juntament amb les seues companyes d'equip del Club Atletisme Crevillent. La deniera confia en fer un bon paper.

Una altra atleta deniera Mayca Beneyto, de l'CA Franc Beneyto Runners es va penjar del seu coll dues medalles en aquesta mateixa cita. Va ser la millor en la carrera dels 200 metres llisos. Va tindre una gran eixida i des del mateix inici de la prova es va posar al capdavant. Mayca Beneyto ruixés la seua millor marca personal en la distància. Va finalitzar la prova aturant el cronòmetres a 32`10 ".

En els 60 metres llisos també va ser fonamental la seua eixida explosiva i la seua forma d'atacar en els primers metres. La seua acceleració final li va servir per entrar a la línia de meta ocupant la tercera plaça, per tant, medalla de bronze, rebaixant la seua marca personal, que va deixar en 9`37 ".

Mayca Beneyto costat del seu germà i entrenador, Franc Beneyto amb els seus dos medalles.