Marta Pérez i Óscar Fornés, medallistes en el 'Campionat Autonòmic Júnior' d'atletisme

04 de juliol de 2017 - 07: 50

L'atletisme comarcal seguix comptant amb atletes de primer nivell tal com es demostra en cada campionat autonòmic en què participen.

Marta Pérez i Óscar Fornés, atletes de Club Baleària Dianium, vénen d'haver una excel·lent actuació en el Campionat Autonòmic Júnior, Competició que va tindre lloc a la pista blava de València.

A la prova dels 800 metres llisos femenins, Marta Pérez, va ser la millor entrant en meta amb una marca de 2.32.94. Una gran marca que va servir perquè Marta es pengés del seu coll la medalla d'or de la distància. La segona classificada va ser, Lidia Lacal, el CA Silla, amb un registre de 2: 33.78. El tercer lloc del podi va ser per a, Cristina Miguel, del Lynze Parla, amb un temps de 3: 06.02.

El seu company d'equip i paisà, ja que tots dos són nascuts a Pedreguer, va aconseguir una meritòria medalla de bronze en la prova dels 1.500 metres. En aquesta prova van participar atletes de diferents categories però en la classificació final només van puntuar els de categoria júnior.

Óscar Fornés va entrar en el lloc desè de la classificació absoluta, sent el tercer millor atleta júnior. El temps de l'atleta de Pedreguer a la línia de meta va ser de 5: 01.93. El vencedor júnior va ser, Sergio Argul, el CA València Esports, amb un registre de 4: 06.93. La segona plaça va ser per a, David Jiménez, el CA Teixereta, que va realitzar una marca de 4: 15.37.

Tots dos atletes es van mostrar molt satisfets amb els resultats obtinguts, que els serveix com a motivació per seguir millorant els seus temps.