Marco Di Trana va ser el millor de el Club Atletisme Baleària Dianium al 'Penyagolosa Trail MiM'

19 de maig de 2018 - 04: 54

Una representació de 10 atletes del Club Atletisme Baleària Dianium van estar participant en la prestigiosa cursa "Penyagolosa Trails MiM ', El millor d'ells va ser Marco Di Trana que va entrar en meta en el lloc 128 de la classificació general absoluta.

"Penyagolosa Trails MiM" és una prova de resistència en règim de semi-autosuficiència que parteix des de la ciutat de Castelló, al nivell de la mar, per acabar a Sant Joan de Penyagolosa. En un temps màxim de 15 hores, els corredors han de completar 62 km travessant les localitats de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena, Xodos i Vistabella, per arribar a la meta situada a Sant Joan de Penyagolosa a 1.280 metres d'altura. La competició forma part del Spain Ultra Cup M.

Els participants van tindre una jornada de molta calor i humitat que va complicar el va desenvolupar de la cursa.