Mala jornada per als equips sènior del Dénia Bàsquet Club

28 de gener de 2019 - 09: 33

No va ser una jornada bona quant a resultats es refereix per als equips sènior del Dénia Bàsquet Club. La qualitat dels rivals als quals es van enfrontar va tindre molt a veure perquè cap aconseguís sumar la victòria.

El conjunt sènior masculí de categoria Autonòmica va caure davant el CB Jorge Juan Novelda, líder del grup per 69 a 75. El públic que va assistir al pavelló Joan Fuster va gaudir d'un partit en què els locals van jugar un excel·lent primer temps amb tot l'equip implicat en defensa i dinàmic en atac. Va aconseguir mantindre al seu rival controlat i incòmode sobre la pista. Els seus intents per remuntar van ser erms després del descans, ja que van trobar resposta per part dels locals de manera constant. L'eliminació de Guido Trapp a falta de quatre minuts per al final va portar el partit a la igualtat i va donar ales als visitants, que van tirar d'experiència. La seua fortalesa sota els cèrcols els va valer per aconseguir endur-se un resultat que difícilment haguessin apostat aconseguir tal com es va desenvolupar la trobada.

Per la seua banda, l'equip sènior femení autonòmic va perdre a la seua pista davant el CB Escolàpies per 52 a 59. Tot i el dels molts contratemps que han arribat amb el mes de gener, l'equip sènior, amb l'habitual ajuda de les jugadores juniors, va aconseguir de nou competir de principi a fi sobre la pista i fins i tot portar la davantera en el marcador de la trobada durant els primers trenta-sis minuts de joc. La manca de solucions de cara al cèrcol rival en els últims minuts i l'encert de tres triples consecutius per part de les valencianes en aquesta recta final del matx van privar a les denieres d'aconseguir la primera victòria en aquesta segona fase de la competició.

Tampoc va tindre massa sort l'equip sènior masculí de 1ª zonal, que va caure davant el CB Tavernes per 67 a 55. L'excel·lent partit dels locals va fer que els visitants no tinguessin opcions reals d'aconseguir la victòria en cap moment del partit, encara que per descomptat com és sant i senya d'aquest equip, es va intentar amb totes les seues forces fins al final. L'experiència dels locals i el seu gran joc interior van ser massa obstacle per als deniers, que tot i la derrota es mantenen en el grup alt de cap de la classificació.