Luis Alberto Hernando va dominar la I Dénia Montgó Trail

15 de juny de 2014 - 22: 56

Amb un desnivell acumulat de 718 metres i una longitud de 15 quilòmetres en un recorregut cent per cent muntanya, el diumenge al matí es va celebrar la I Dénia Montgó Trail, una prova totalment dominada per l'atleta Luis Alberto Hernando, Que es va imposar amb un temps total de 1: 23: 19.

Eixida de la Dénia Montgó Trail

La prova, la primera que d'aquestes característiques que se celebra al Parc Natural del Montgó, va comptar amb la participació de 139 atletes vinguts de diversos punts del mapa junt als millors atletes internacionals.

A les 9 del matí es donava la eixida des l'ermita del Pare Pere a un circuit molt tècnic amb un primer descens complicat que va agradar als participants tant pel seu recorregut com pel seu entorn, amb el Mar Mediterrani sempre present.

Luis Alberto Hernando, primer classificat, va estar seguit pels germans Julio i José Esteban Martínez Tecles, mentre que en fèmines va guanyar l'atleta brasilera Fernanda Maciel, Que va completar la prova amb un temps de 1: 48: 15, seguida de Marta Cambra i Sabina Carrión.

Vencedors de la Dénia Montgó Trail

Ha estat un cap de setmana intens per als amants de les curses de muntanya, que dissabte van poder assistir al matí a un entrenament de Luis Alberto Hernando a l'Hotel Dénia Marriott, ia la vesprada, a la Casa de Cultura de Dénia, a una xerrada sobre nutrició de Fernanda Maciel.