Llums i ombres al Dénia Bàsquet: victòries per als equips femenins i el Zonal

09 de novembre de 2020 - 12: 22

Segon desplaçament de l'Sènior Masculí 1ª Nacional en què de nou van estar molt lluny d'aspirar a la victòria, aquest cop contra el Jorge Juan Novelda, finalitzant 87-56.

El mal inici va condemnar a l'DBC per a la resta de partit, permetent als locals jugar amb molta tranquil·litat en tot moment a l'aprofitar-se de la falta de tensió defensiva de l'visitant i la falta d'idees i duresa en atac necessàries en aquest nivell.

Encara que poc a poc el Dénia Bàsquet va entrar en el partit i va donar mostra de el veritable potencial, era molt tard per aspirar a donar la volta a l'resultat.

L'experiència servirà segur a aquest jove grup per fer un pas endavant i saber explotar les seues moltes virtuts, mèrits que han de venir units a una major concentració i sobretot continuïtat per poder competir amb garanties en aquesta categoria.

Sènior Femení Autonòmic: Tavernes 56-62 DBC

Segona victòria de l'Sènior Femení contra un corretjós rival que va complicar molt les coses de principi a fi.

La primera part va estar marcada per la falta de punteria i de ritme de joc per part de la jugadores de l'DBC. Tavernes, amb un bàsquet incansable, va fer molt de mal en el rebot arribant a distanciar fins amb quinze punts d'avantatge a l'arribar a la mitja part.

Però a la represa les de Dénia van eixir amb les idees molt clares sabent adaptar al que el partit requeria. Amb una gran defensa i molta paciència en atac van aconseguir capgirar el marcador i endur-se una treballada victòria que reforça l'ànim de l'equip.

Va debutar en la trobada la jugadora d'Oliva Raquel Laskawski, que s'afegeix a el grup com a reforç per a aquesta temporada.

Sènior Masculí 1ª Zonal: DBC 81-66 CB Pego

L'equip visitant va entrar en el partit amb una gran inspiració des de la línia de tres punts, aconseguint fins a cinc triples pràcticament sense error en el primer quart.

Aquest nivell d'encert unit al seu major determinació a l'hora de guanyar les pilotes dividides provocar un enlairament al marcador favorable als seus interessos que va arribar als catorze punts de distància a mitjans del segon quart.

Els de Carlos Vila van ser però pacients i en la segona part van ser capaços de canviar la dinàmica de el partit a l'fixar millor la defensa sobre el perímetre al que es va sumar més encert ofensiu aprofitant aquest cop millor les transicions que no havien aprofitat abans.

Finalment punt a punt van remuntar i es van acabar marxant amb claredat en el marcador gràcies a un últim quart en el que van donar poques opcions a l'rival, aconseguint així una treballada victòria.

Junior Femení Nivell 2: DBC 54-51 CB Pego

Soferta victòria contra Pego en un partit on mai van estar les denieres còmodes.

No van tindre un bon dia en l'aspecte ofensiu desaprofitant les innombrables avantatges que aconseguien i amb mal percentatge en el llançament exterior. Les de Pego a més s'imposaven en la lluita sota els cèrcols.

Només a força de sumar l'esforç de totes en defensa i posant una gran actitud sobre la pista es va poder superar un difícil i igualat partit que a més es va complicar a la fin amb les visitants apropant-se en el marcador.

El grup va demostrar que, tot i les dificultats que s'estan succeint, treballa unit i és així capaç de tirar endavant els problemes que es van presentant.

Junior Masculí Autonòmic: Horta Godella 96-45 DBC

El Dénia Bàsquet era conscient que davant un dels equips aspirants a jugar la final a quatre autonòmica estaria molt per sota quant a nivell, ritme i intensitat.

No obstant això, van estar en partit durant els primers quinze minuts. A mitjan segon quart (27-20) els locals van intensificar les seues capacitats deixant a l'descobert les mancances que ara mateix els distancien en el joc.

Malgrat tot, a la segona part van continuar intentant-conscients el premi que representa poder jugar en aquest nivell aprofitant cada minut per intentar millorar tot i la cada vegada més evident diferència en el marcador.

Molts detalls que millorar en l'equip pel que fa a funcionament i per descomptat sobre la pista de joc en un any determinant dins de la seua formació esporteva.

Junior Masculí Preferent: DBC 04. 58-81 CBM Benifaió

El primer període va començar amb massa punts a favor de l'rival acabant així amb un parcial difícil de recuperar després (12-35).

No obstant això, a partir d'aquí van començar a produir més els jugadors de l'Dénia Bàsquet i encaixant menys punts arribant a empatar el parcial de el tercer període ia guanyar el de l'últim amb una puntuació de 22-15.

Cal destacar la bona actitud que els va portar a reaccionar des del segon quart. Ser més durs defensivament els va a dur a trobar bones sensacions i gaudir més de la competició.