Els triatletes del Dénia Triatló van tindre una gran actuació en el Triatló de València

08 de setembre de 2015 - 00: 00

Els triatletes deniers que van participar al Triatló de València en la distància olímpica van valorar positivament les seues actuacions en la prova. Per algun d'ells va ser el seu debut en una cursa d'aquestes característiques i es van mostrar feliços per haver pogut acabar-la, malgrat les condicions adverses contra les que van haver de lluitar. En la distància Olímpica el vencedor va ser Alberto Romero en homes amb un temps de 2: 08: 52 i en dones la vencedora va ser Miriam Muñoz amb una marca de 2: 22: 47.

Víctor Bahamonde en meta

La prova es va disputar sota la pluja, que no va impedir que es veiés un gran espectacle. Molts dels participants van haver de prendre precaucions, sobretot en el segment de bicicleta, pel fet que la calçada va presentar un ferm molt relliscós en els passos de vianants i alguns revolts.

La participació va ser superior als 1.100 triatletes en la distància olímpica, dels que van aconseguir acabar la prova un total de 1.052. En aquesta prova les distàncies a cobrir van ser un primer segment de 1.500 metres de natació, un segon de 40 km de bicicleta i un tercer de 10 km de carrera a peu.

Marcelo Moreno

En l'expedició deniera, la fèmina Carmen M., amb el suport de Cicles Desnivell i entrenant amb el Dénia Triatló, va realitzar una gran prova i va acabar en el lloc 15º de la classificació general i 3ª de la seua categoria pujant al podi acompanyada de Marta Fernandez De Castro i Fátima Sanchez. El seu temps en meta va ser de 2: 43: 2.

En homes, el millor del Dénia Triatló va ser Víctor Bahamonde, Que va acabar en el lloc 133 de la general amb un registre de 2 hores, 28 minuts i 33 segons. Mario Onrubia va entrar en el lloc 242 amb una marca de 2 hores, 33 minuts i 54 segons després de realitzar més de 1 quilòmetre extra per confondre a la senyalització de la prova per la forta pluja. Ramon Grimalt va entrar en el lloc 299 amb un temps de 2 hores, 36 minuts i 24 segons. Marcelo Moreno va entrar en el lloc 318 amb un temps de 2 hores, 36 minuts i 58 segons. Carlos Grimalt acabar en el lloc 437, amb una marca de 2 hores, 41 minuts i 46 segons.