Els triatletes de Club Dénia Triatló van participar en la 'Travessia La Milla Verda' de Benissa

13 de juliol de 2016 - 00: 00

Una representació de vuit triatletes pertanyents al Club Dénia Triatló van estar participant en la "V Travessia nedant La Milla Verda", Celebrada a Benissa. Una prova que va ser puntuable per al IV Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta 2016.

En aquest esdeveniment esporteu van prendre part 180 nedadors que van gaudir d'un mar que va presentar un aspecte immillorable per nedar. Els primers a prendre la eixida van ser els nois i tres minuts més tard van ser les noies que van començar la prova.

Representants del Club Dénia Triatló a Benissa

L'únic dels nois representant del club denier en creuar la línia d'arribada va ser Ramon Grimalt, Que va aturar el rellotge en 19: 58. Aquest nedador va ser cinquè en la categoria de Màster 30. La segona en arribar a meta va ser Elisa García, Amb una marca de 24: 27, sent quarta en la categoria Màster 40. Ana Gomis, va entrar molt a prop de la seua companya amb un temps de 24: 32 i va ser cinquena en la classificació Màster 30.

Un poc més enrere van entrar, Alejandra Brea, que va marcar un temps de 26: 16 que va ocupar l'onzè lloc en Màster 40. Sandra Rei, va acabar la prova amb una marca de 26: 49 sent la 14ª en Màster 40. Mª Isabel Vicente, va ocupar el lloc 15 en Màster 40 després de fer un registre de 26: 57.

A destacar el gran paper realitzat per les dues debutants, Ornella Bombaert, que amb un temps de 27: 56 va ser setena en Sènior i Marta Carrió, que va ser vuitena Sènior amb una marca de 31: 23.

En homes el vencedor absolut va ser José Luis Larrosa, amb una marca de 17: 04, seguit per César Hernández, amb un registre de 18: 02. El podi es va completar amb Manuel Farrona, que va acabar la prova en 18: 11.

En dones la guanyadora absoluta va ser Sandra Ortolà, amb un temps de 19: 52. La segona classificada va ser Sara Molina, amb una marca de 19: 53 i la tercera classificada va ser Cristina Gallach, que va realitzar un registre de 23: 03.

La següent prova del Circuit tindrà lloc el proper 24 de juliol al municipi dels Poblets.