Els joves tennistes de l'Escola del Club de Tennis Dénia obtenen grans resultats

20 de juliol de 2023 - 09: 23

El Campionat de la Comunitat Valenciana Benjamí ha deixat un bon sabor de boca per als jugadors de l'escola del Club de Tennis Dénia.

D'una banda, Ángela Sala, després d'un gran Campionat, va ser finalista en la modalitat de simples. Angela va vèncer en semifinals al capdavant de sèrie 1, Martina Vicente, per 5/4 4/0 ia la final, després d'un gran primer set, no va poder contra la jugadora June Perez-Fon caient finalment per 3/5 0/4 .

D'altra banda, Pol Álvarez va ser Campió en la modalitat d'individual, en què va vèncer, després d'un gran partit Pablo Torres per 5/4 4/2. A més també va ser finalista en la modalitat de dobles, amb Álex Gil, després de caure 1/4 1/4 a la final contra Xavi Cuevas i Pablo Torres.

Pascal Mas, campió benjamí Torneig MOA

Pascal Mas, jugador de l'escola de competició, ha estat campió en categoria benjamí del XXI Torneig de Tennis MOA celebrat a l'Sportclub d'Alacant. Pascal, va demostrar la seua superioritat després de vèncer a la final Jesús Ilies per 4-0 4-1.