Els gols en minuts claus van enfonsar al juvenil denier a València

15 de setembre de 2019 - 14: 23

El Dénia juvenil de Lliga Nacional va caure, estrepitosament, en la seua visita a la Ciutat Esporteva de l'València, a Paterna, davant el València 'B' per 6 a 0. Un resultat massa ampli per als nois que dirigeix Guillermo Santosjuanes.

La clau d'aquesta golejada va estar en que el segon gol va arribar just abans del descans i el tercer en el primer minut de la segona meitat. Això va enfonsar la fràgil moral dels deniers.

A l'arrencada del xoc, els nois de l'equip de la Marina Alta van estar ben plantats sobre el camp. La iniciativa en el joc va ser del conjunt local, que es va apoderar de l'esfèric encara que sense posar en dificultats la meta defensada per David.

A poc a poc, els valencianistes van ser aprofundint en el seu joc i al minut 30 va arribar el 1 a 0 materialitzat per Darío. Malgrat encaixar aquest gol, els deniers van seguir amb la seua bona actitud competint cada pilota. La galleda d'aigua freda va arribar en l'últim minut de la primera meitat, quan Esquerdo va marcar el 2 a 0. Un gol que va deixar tocat l'equip dianense.

Al vestidor el tècnic, Guillermo Santosjuanes va intentar elevar la moral dels seus nois de cara a la segona meitat. La realitat va ser que en el primer minut de joc va arribar el 3 a 0 obra de Darío. Un gol inesperat que va deixar mort a l'equip dianense.

A partir d'aquest moment, només hi va haver un equip sobre el camp. El València es va aprofitar de la baixada anímic del seu rival per sumar més gols. El quart gol va ser obra de Pou en el minut 77. Al minut 80, Ismael va fer el 5 a 0 i va tancar el compte Lorenzo, al minut 82, en marcar el definitiu 6 a 0.

Una derrota que deu servir perquè els xavals deniers aprenguin dels errors comesos i sobretot per no deixar de competir siga quin siga el marcador. Ara cal oblidar-se de l'ocorregut a València i centrar-se en treballar de cara a el pròxim compromís que serà a casa davant l'Elx 'B'.