Els gols de Panucci i Beibel li van donar el triomf al CD Dénia davant la UD Alginet (2-0)

10 de desembre de 2018 - 07: 31

Els gols anotats en la segona meitat per Panucci i Beibel li van donar la victòria al CD Dénia en el xoc que va jugar davant la UD Alginet, a la qual va vèncer per 2 a 0. Resulta complicat trobar una explicació a la pobra entrada que hi va haver al camp Diego Mena, L'equip està en lloc de promoció d'ascens però l'afició seguix donant l'esquena i cada diumenge es veu més ciment al camp.

A la primera meitat el conjunt local li va costar molt embastar el joc al centre del camp. La superioritat del seu rival es va notar i després dels primers minuts, que van ser de domini deniera, el control del joc va passar als visitants.

La lluita es va dilucidar al centre del camp amb prou feines arribades a les àrees, i això va fer que l'avorriment es traslladés a la graderia. Sense ocasions per a cap dels dos equips es va arribar al descans amb el marcador inicial.

Després del pas pels vestidors, el CD Dénia va fer un pas cap endavant per intentar tindre el control del joc, però la UD Alginet té jugadors de molta experiència a la zona central i no va deixar estar còmode a l'equip que dirigeix ​​Diego Miñana.

La reacció del tècnic local, traient del camp un desafortunat Luis i donant entrada a Beibel, va provocar que el seu equip tinguera superioritat numèrica, A partir d'aquell moment l'equip de la Marina Alta va ser qui va portar el pes del joc.

Al minut 70 una pilota creuat des de la banda dreta el va caçar Panucci a la vora de l'àrea xicoteta per, de volea, enviar l'esfèric al fons de la xarxa de la porteria defensada per Edu. Amb el 1 a 0 els deniers van trobar més forats en la defensa visitant i el seu atac al marc visitant va ser constant.

Al minut 78, una pilota perduda va arribar a la vora de l'àrea on Beibel va enganxar un fort xut que va batre a un sorprès Edu que, malgrat la seua estirada, no va poder fer per aturar la pilota.

Amb el 2 a 0, es va estirar un poc la UD Alginet però sense crear gairebé perill, pel bon fer de la defensa local que no va concedir avantatges als davanters de l'equip riberenc.

Al final de la trobada es va arribar amb una nova victòria deniera, que el deixa després de la derrota soferta per la UD Tavernes, en el segon lloc de la classificació.

El CD Dénia viatjarà a Muro d'Alcoi per enfrontar-se al Muro CF en la propera jornada.

Fitxa Tècnica:

• CD Dénia: Chiri, Crespo (Fran 90 '), Mateu, Ferran, Arthur, Jordi (Santafé 84'), Adrián ( Carlos Ribes 72 '), Javi, César, Panucci i Luis (Beibel 54')
  • UD. Alginet: Edu, Aguado, Tali, Caseta (Joan 79 '), Guille, Xiclet (Diego 68'), Mari, Xexu (Borja 57 ') Veses, Josep i Carlo (Micó 73)
  • gols: 1-0 Panucci 70 'i 2-0 Beibel 78'
  • àrbitre: Ródenas Martínez, va amonestar amb groga als locals, Luis i Maxi i als visitants Caseta, Mari, Micó i Diego, que va ser expulsat per dues grogues en el minut 89