Els errors no forçats van dur a l'sènior autonòmic de l'Dénia Bàsquet a la derrota a Moixent (74-69)

05 de febrer de 2020 - 11: 27

Els nois del sènior autonòmic van perdre en la visita a la pista de Moixent per 74 a 69, una derrota on la clau van ser els múltiples errors no forçats que va tindre l'equip de la Marina Alta. Sis pèrdues de pilota que van acabar en cistella durant els cinc primers minuts del matx van donar un còmode avantatge als locals al primer quart (32-18).

Els deniers van millorar en tots els aspectes competint d'igual a igual a el tercer classificat de la lliga, a qui li van anar retallant les diferències de mica en mica. el Dénia Bàsquet va arribar a posar-se amb només cinc punts de desavantatge quan restaven dos minuts per al final. La sensació a la banqueta deniera era que es podia donar la volta a el marcador. L'encert en el tir exterior de l'equip local va acabar impedint aquest objectiu, quedant-se la victòria en terres valencianes.

Dues derrotes per a l'equip de 1a Zonal

Per la seua banda, l'equip sènior masculí de 1a Zonal va afrontar el cap de setmana jugant dos partits. Al jugat al pavelló Joan Fuster, Els deniers van caure davant el Moixent, líder de el grup, per 63 a 70.

L'equip de la Marina Alta va saltar a la pista amb la consigna d'imprimir un ritme alt de joc tractant de desgastar al seu rival, cosa que van aconseguir en els últims minuts del segon quart a l'endossar un parcial de 16-2 que obria bretxa en el marcador .

Però Moixent va tornar a pista amb la lliçó apresa i va saber anar donant a el partit el to que li interessava. Va pujar els seus percentatges d'encert per tornar primer el parcial i després va prendre la davantera amb curtes avantatges que l'últim tram de partit van resultar ja insalvables.

En el partit en el qual el Dénia Bàsquet va viatjar a Énguera, significar que va perdre per 65 a 50.
Després de competir bé durant tota la primera part jugant a el nivell que exigia el partit, els de Carlos Vila van començar a donar alguna mostra de flaquesa en defensa que van aconseguir solucionar.

En l'últim quart, Enguera va aconseguir obrir distància en el marcador aprofitant de la manca de claredat en situacions ofensives dels deniers, a el temps que van imposar la seua superioritat física dins de les zones. Va ser una derrota justa per als deniers per 15 punts (65-50).