Els equips benjamins del Dénia Bàsquet van fer plens de victòries

01 de desembre de 2017 - 06: 59

Els equips de planter del Dénia Bàsquet van tindre una gran activitat, jugant partits en totes les categories. El que més va destacar va ser el ple de victòries aconseguit pels nens i nenes de categoria Benjamí. El benjamí de primer any va vèncer a la EEMM Teulada per 6 a 34. Mentre que el benjamí de segon any es va imposar al CB Joventut Xàbia per 60 a 20.

Aleví

Les alevins de Nivell 2 van caure per 32 a 33 davant el EEM Teulada, en un gran partit. El seu rival va estar defensant en zona durant tot el partit. No obstant això l'equip va fer un pas endavant defensant a tota la pista amb gran efectivitat el que el va conduir a competir tot el temps per la victòria que es va escapar en els últims instants. El Comitè de Competició revisarà l'Acta de la trobada al no haver complert les visitants el reglament passarel·la.

Els alevins Nivell 3 van vèncer al CB Benissa per 43 a 54, Després d'una primera part on els deniers van fallar molt en atac i en defensa van permetre molts tirs senzills sota cistella. Van saber reaccionar i realitzar nombrosos contraatacs a partir d'un augment de la intensitat defensiva. El partit va acabar arribant a la pròrroga on el Dénia Bàsquet va jugar amb més serenitat aconseguint un parcial de 1-12 que els va portar aa fer-se amb el triomf.

Els alevins Nivell 2 van caure davant el CB Joventut Xàbia per 60 a 54, tot i jugar a un bon nivell durant diverses cambres del partit, van estar competint fins a l'últim moment. Les pèrdues de pilota en els moments més igualat de la trobada van ser la clau de la derrota.

infantils

Les noies del Nivell 3 van perdre el duel contra el CB Benidorm per 49 a 56. L'equip de la Marina Baixa es va prendre la revenja del triomf denier en la primera volta de la lliga. La igualtat va presidir el partit tot i que l'encert en el moment clau va provocar que el triomf s'anés de Dénia.

Mentre que les components de l'equip que milita en el Nivell 1, van vèncer al CB Jorge Juan Novelda per 59 a 33. Una victòria basada en la gran mobilitat i fluïdesa a l'hora de circular la pilota.

A falta de tres jornades d'aquesta fase inicial les opcions de ser a la segona part de l'any competint entre les vuit millors de la categoria Infantil Autonòmica està més a prop gràcies a aquest triomf.

Per la seua banda els nois que competeixen en el Nivell 3 van perdre davant el CB Pego per 47 a 33. Els deniers no van poder trencar el ritme lent imposat pel seu rival. A això es va unir la superioritat física dels pegolins i tot i la millora mostrada pels deniers, no van poder aconseguir el triomf.

Mentre que els nois que estan en Nivell 1 van perdre davant el Xàtiva BC per 48-9. Els valencians no van donar opcions a uns jugadors que tot i la derrota seguix millorant molts detalls del seu joc en una lliga que els exigeix ​​més del que ells poden ara mateix oferir en competició però cada vegada són més conscients que per dur que resulti a alhora el nivell és un aprenentatge i una experiència impagable per al seu creixement futur.

cadet

Les noies deniers de Nivell 3 van perdre davant la UPB Gandia per 50 a 42. Va ser una trobada de gran igualtat entre aquests dos equips que es coneixen i respecten fa ja diverses temporades. La balança es va inclinar favorable a les de casa que van superar a més a bàsquet average superant en conseqüència en la classificació a les deniers.

En el Nivell 1 les denieres van caure davant el poderós València Bàsquet per 53 a 31, en un xoc més igualat del que diu el resultat final. Les deniers ho van donar tot i no se'ls pot retreure res, van ser superades únicament per la qualitat que es va obligar a treure al seu rival. L'equip està sabent sens dubte aprofitar l'oportunitat que està representant competir en aquest màxim nivell autonòmic.

Quant a l'equip masculí de Nivell 3, va vèncer sense problemes al CB Verger per 2 a 42. Partit tancat en el primer quart gràcies a la gran diferència existent entre els dos equips. Els deniers estan desitjosos que finalitzi aquesta primera fase de la competició a l'espera de partits més comxicotets que els serveixin per consolidar el seu progrés.

Mentre que els nois de Nivell 1 van oferir un gran espectacle tot i que van caure davant el CB Lucentum Alacant per 74 a 76. Als deniers li va costar entrar en el partit quan ho van fer van jugar de tu a tu a tot un Lucentum Alacant superant en moltes fases del mateix.

L'equip perdia per vuit punts a quatre minuts del final però no estaven ni de bon tros disposats donar per tancat el partit. La reacció que van protagonitzar en els minuts següents va alçar a tot el pavelló dels seus seients doncs quan quedava un minut i mig per acabar li havien donat la volta i comptaven amb tres punts d'avantatge.

El CB Lucentum va saber jugar millor aquest final de partit resolent a favor seu un cara o creu que no desmereix sinó tot el contrari el gran treball dels nostres.