Els cadets de l'Paidos Dénia van superar a l'CFS Dianense (6-2)

18 de desembre de 2019 - 10: 14

El derbi local en la categoria cadet es va emportar la formació de l' Paidos Dénia que es va imposar a l' CFS Dianense per 6 a 2.

El partit que van oferir els nois d'ambdós equips va ser entretingut, amb els col·legials manant en el marcador i en el joc. Durant la primera meitat van dominar clarament al seu rival ia més van comptar amb encert de cara a la porteria contrària. A la mitja part es va arribar amb avantatge de l'Paidos per 3 a 0.

Va ser en la segona meitat quan el CFS Dianense va retallar les diferències amb un gol d'Artaix. Malgrat encaixar aquest gol, la serenitat va regnar en l'equip roigenc i va seguir amb el control de el joc. Cinc minuts més tard, Villar va tornar l'avantatge de tres gols per al Paidos.

A la recta final de l'xoc, el Dianense, que no li va perdre la cara a el partit, va marcar el seu segon gol, obra d'Álvaro. El compte golejador per al Paidos la van tancar Marc i Jorge en l'últim encaixada que van donar els col·legials. A la fin 6 a 2, un resultat just després del que es va veure sobre la pista de joc.

Amb aquests tres punts, el Paidos Dénia seguix en la segona plaça després de l'estela de l'líder, Nova Elda. Mentrestant, el CFS Dianense descendeix a la sisena plaça.

Victòria en infantils sobre el Petrer

En categoria Infantil el Paidos Dénia va vèncer en la seua visita a la pista de l'Petrer FS, per 2 a 6.

La primera part va començar amb els dos equips tenint molts errors en la eixida de la pilota. En un d'ells els locals es van avançar. Els col·legials no van estar còmodes al camp i els va faltar idees per crear joc ofensiu.

La segona part va ser una altra història. Els de Paidos van eixir amb un altre mentalitat i en la primera jugada Damià, de xut creuat, va igualar el partit. Tot seguit Andreu va avançar als col·legials. La superioritat deniera va quedar patent sobre la pista i els gols van anar caient de la banda de Paidos, fins arribar a el definitiu 2 a 6.