Els atletes del CA Baleària Dianium van tancar la temporada al nacional de clubs

24 d'octubre de 2013 - 00: 00

Aina Fornés va ser la millor de la representació deniera

Bona actuació dels quatre atletes deniers al Campionat d'Espanya de clubs júnior que es va celebrar a Alcobendas. Els atletes pertanyents al Califòrnia Baleària Dianium van formar part del CA Benacantil d'Alacant, Al qual han estat afiliats aquesta temporada.

L'únic noi, Manel Més, Va tindre una bona actuació, ja que va acabar en el quart lloc del concurs de llançament de martell, amb un millor llançament de 47,99 metres. En la classificació masculina el club alacantí va acabar el campionat en la setena plaça amb 71 punts.

En la classificació femenina, va repetir aquesta setena plaça amb 63 punts. De la atletes deniers la qual va tindre una millor actuació va ser Aina Fornés, Que va ser segona en la prova dels 100 metres tanques, amb un registre de 16`63.
Patricia Més, Va ser quarta en llançament de martell, amb un llançament de 43,12. Maria Perelló va acabar en el vuitè lloc en la prova dels 1.500 metres amb una marca de 5: 18.30.

En ambdues categories va ser el Platges de Castelló el club que es va proclamar campió, el segon lloc va ser per al Marató de Madrid. Aquesta competició va posar el punt i final a la temporada 2012 / 13.

La propera temporada a causa de les dificultats de pressupost, derivades del fet que l'autoritat portuària de Alacant li retiri la subvenció l'any passat al CA Benacantil, Aquest ha renunciat a participar a la lliga de clubs. el Califòrnia Baleària Dianium ha confirmat que estarà afiliat a dos clubs de Elx, el CA Decatló en nois i al Joventut Atlètica Arosa en noies.