El millor per al CD Dénia davant la UE Gandia va ser el resultat (2-1)

07 d'octubre de 2018 - 20: 21

El CD Dénia es va imposar per 2 a 1 a la UE Gandia en un partit dolent, on van prevaler els errors als encerts i que no va ser del grat del públic. El millor per als locals va ser que els tres punts es van quedar a casa, però l'equip seguix mostrant massa dubtes i els costa molt generar futbol.

El camp Diego Mena va registrar una de les entrades més fluixes de les que fins al moment s'han viscut. El pont va fer que alguns dels aficionats habituals no estiguessin presents pel que l'aspecte de la grada va ser bastant pobre.

De eixida, els nois que dirigeix ​​Diego Miñana van eixir amb la intenció de fer-se amb la pilota. Els dos pivots, Jordi i Beibel es van duplicar amb un bon treball a la zona ampla, però les pilotes als jugadors d'atac no van arribar amb claredat.

Alguns acostaments a l'àrea visitant sobretot en errors defensius dels viola apropar al CD Dénia al gol. Un gol que no va arribar fins al minut 9 quan César va assistir molt bé a Panucci que no va perdonar i va batre en la seua eixida a Andrei.

Després del gol relaxació

Si saber bé el motiu, els deniers després de marcar el gol, no van tornar a trepitjar l'àrea visitant. Va deixar fer a la UE Gandia que sent un equip molt limitat va arribar a dominar el joc.

La defensa deniera no pas excessives dificultats, però el pitjor és que els locals no van generar res de futbol davant la desesperació dels seus seguidors. Al minut 42 d'una jugada per banda esquerra va acabar amb un centre al segon pal on Izán lliure de marca va rematar al fons de la xarxa de la meta defensada per Chiri. Era l'empat a un que pel que es veu sobre el camp era el més just durant el primer temps.

Domini clar local a la segona meitat

A la segona meitat, Diego Miñana, va ordenar al seu equip buscant pressionar i robar la pilota com més a prop de l'àrea rival. Però els visitants van saltar la línia de pressió amb pilotes llargues.

Al minut 66 una pilota en profunditat va arribar al porter visitant Andrei que va rebutjar i la pilota va rebutjar en el cos de Jordi, el rebot va arribar a Guerrero que es va aprofitar de la descol·locació del meta per batre'l.

Amb el 2 a 1 al marcador, els locals lluny de tranquil·litzar el joc tenint possessions llargues, van concedir metres al seu rival, que amb més cor que cap van buscar arribar sobre la porteria local de Chiri.

La debilitat de l'equip viola va impedir que el conjunt local passés dificultats i poguera arribar al final sense massa sobresalts. Al final victòria per al CD Dénia que li permet seguir en els llocs de cap, abans de jugar el seu pròxim partit aquest Vierne a les 12 a Villanueva de Castellón.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Chiri, Crespo (Fran 86 '), Mateu, Ferran, Nico, Jordi, Luis (Adrián 64'), Beible (Santafé 54 '), Guerrero, César (Javi 82') i Panucci.

UE Gandia: Andrei, Raouf (Malonda 28 '), Juanchu (Bernat 56'), Joan, Izan, Marti, Fran (Xusi 76 '), Andrei (Ladis 73'), Carbo, Còrdova i Mengual.

gols: 1-0 Panucci 9, 1-1 Izan 42 i 2-1 Guerrero 60'-

àrbitre: Romero Pérez, va amonestar amb grogues als locals, Mateu i Beibel. Pels visitants la van veure, Juanchu, Martí, Fran i Còrdova.