Pluja de medalles per al Club Natació Dénia en l'autonòmic Màster

02 de juliol de 2015 - 00: 00

El Club Natació Dénia(Reial Club Nàutic Dénia) Va aconseguir un total de 9 medalles en el Campionat Autonòmic Màster que va tindre lloc a la piscina del Parc Oest de València. L'equip dianense va estar representat en aquesta cita per 8 nedadors.

Nedadors Màster del C. Natació Dénia

El campionat es va dividir en tres sessions, la primera el dissabte al matí, la segona a la vesprada i la tercera va ser en el matí del diumenge. En aquesta sessió es van nedar les proves de 1.500 i 800 metres. Els representants del Club Natació Dénia van nedar a les
dues primeres sessions.

Mònica Berenguer va ser plata en la cursa dels 200 estils i en els 400 lliures, a més d'aconseguir el primer lloc en la prova de relleus d'estils mixtes. Carlos Ivori va ser el millor en els 50 metres i en els 100 papallona amb un gran temps, 1'06 "34. A més va ser primer i els relleus estils mixtes.

Ana Llorca va ser la representant del club que va sumar més medalles. Es va penjar del seu coll, cinc; 3 d'or en 100 i 50 papallona, ​​i 50 lliures. Més dues de les proves de relleus, 4X50 lliure mixt i 4X50 estils mixtes.

Vadym Zlobin ser un altre dels que va aconseguir medalles, en les proves de 4X50 estils mixtes. Enrique Mora i Carlos Giménez ho van fer en el relleu 4X50 lliure mixt.

L'equip va estar dirigit per Carlos Morelló que va valorar molt positivament el realitzat pels seus nedadors ja que van rendir a un nivell molt alt en una cita on hi va haver més de 480 participants. Els Màster deniers van deixar clar que estan entre els millors de la Comunitat Valenciana.

El Club Natació Dénia, va aconseguir en categoria masculina la 18ª posició a la general amb un total de 170 punts. En categoria femenina va ocupar el lloc 15º de la general.