Ple absolut al pavelló per veure la presentació del CD. Dénia Futsal

06 de setembre de 2015 - 12: 14

El pavelló municipal de Dénia va tornar a quedar xicotet per albergar la presentació de l'equip del CD. Dénia Futsal que aquesta temporada milita a la Segona Divisió "B". L'afició té moltes ganes de veure el seu equip en la divisió de bronze i prestar el seu màxim suport en una temporada realment complicada per l'entitat dels rivals.

Plantilla del Dénia Fútsal

Un a un van saltant a la pista els jugadors que componen la plantilla aquesta temporada. No hi ha novetats ja que tots els seguidors coneixen a la perfecció a aquest grup de jugadors que la passada campanya van aconseguir l'ascens.

Al centre de la pista van ser rebuts pels directius, gemma Estrela presidenta del CD. Dénia, Junt als màxims representants de la secció de futbol sala, Javier Ferreres i Pedro Tent. Amb la plantilla formada al centre de la pista, va arribar el moment que rebessin el suport per part del consistori. Amb l'alcalde, Vicent Grimalt al capdavant i amb la regidora d'esports, Marián Tamarit.

No hi va haver discursos encara que des de la directiva del club denier es va procedir al lliurament d'uns obsequis a Grimalt a Tamarit i l'Elx CF., en agraïment a la seua presència en la presentació del CD. Dénia Futsal.

Bones sensacions en el xoc davant l'Elx CF.

Seguidament es va jugar l'últim dels partits de pretemporada que el conjunt que dirigeix Javi Arnau afrontarà abans del començament de la lliga. Un xoc que va acabar amb el marcador de 1 a 6. Un resultat massa voluminós i que no reflecteix el que ha passat sobre la pista.

Elx CF. futbol Sala

Els deniers van controlar molt bé al seu rival en una primera meitat on el més cridaner va ser l'alt ritme de joc. Els dos equips van buscar amb molta profunditat la porteria del seu rival. Els deniers van tindre diverses ocasions clares per marcar però els va faltar encert en la rematada. Els il·licitans van fer lluir-se a César amb xuts llunyans.

L'ímpetu dels visitants va provocar que en el minut 17 cometés la cinquena falta. Però quan semblava que els locals traurien profit d'aquesta circumstància va arribar el 0 a 1. Hi va haver una bona reacció per part dels nois de Javi Arnau ja que un minut després van aconseguir l'empat, gràcies a la transformació d'un doble penal d'Álex Pla. Amb l'empat a un es va arribar al descans.

A la segona meitat, l'Elx CF., va eixir disposat a dominar el joc i al primer minut es va posar per davant en el marcador amb el 1 a 2. Els deniers poc a poc van anar acusant l'esforç i els il·licitans van saber treure profit anotant el seu tercer gol en el minut 31. Aquest gol va trencar el partit ja que un minut després va arribar el 1 a 4 i al minut següent va caure el 1 a 5. Dos minuts després va arribar el 1 a 6 i encara van poder els visitants augmentar el marcador, però Andoni ho va impedir aturant un doble penal.

Tot i la derrota tan àmplia el públic va acomiadar als seus jugadors amb una gran ovació ja que van deixar bones sensacions. Dissabte que ve comença la marxa del CD. Dénia Futsal per la Segona Divisió "B" i li desitgem tota la sort del món i que aconseguisca l'objectiu de la permanència.