El líder Manzanares FS li va fer un 'XNUMX' a l'Dénia Futsal

23 2017 abril - 12: 10

Difícil desplaçament el que tenia el Dénia Futsal, Per enfrontar-se al pavelló municipal de Manzanares, conegut com "la bombonera"A un Manzanares FS, que tan sols ha perdut un partit. L'equip castellà manxec, esperonat pel seu públic, en un abarrotat pavelló, va golejar els deniers als quals va vèncer per 7 a 0.

L'equip que dirigeix Javi Arnau, Es va presentar a aquest xoc amb tan sols 10 jugadors després de les baixes d'última hora de Mika i Pablo Tarín. A més de les conegudes de Curro, Edu i Andoni. El partit va començar amb un conjunt manxec bolcat de cara a la porteria rival que ràpidament va obtindre els seus fruits. Al minut 3 va arribar el 1-0 i un minut després el 2-0. El partit es va posar difícil i els jugadors de Javi Arnau no van aconseguir assentar-se sobre la pista.

Al minut 8 el conjunt local va anotar el 3-0, obligant al tècnic denier demanar un temps mort per intentar reactivar als seus jugadors. A partir d'aquest moment, el partit va canviar i el Dénia Futsal va aconseguir treure la pressió ia tocar la pilota creant bones ocasions. Les arribades es van succeir a les dues porteries, però sense sort, per a l'equip visitant a l'hora de finalitzar. Amb el resultat de 3-0 es van retirar els jugadors al descans.

El Dénia Futsal no va poder frenar a l'equip local

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica, els deniers van seguir intentant-ho, però no van encertar amb la porteria local. Mentre el Manzanares FS espere en el seu camp i va llançar ràpids contraatacs que una vegada i una altra van posar a prova a Cesar, sens dubte el millor jugador deniera a la vesprada d'ahir.

Al minut 28 el conjunt de Carlos Sánchez va anotar el 4-0. Javi Arnau no s'ho va pensar dues vegades i va optar per arriscar posant porter jugador sobre la pista. Amb una defensa aguerrida i experimentada els locals van parar els atacs i van aconseguir marcar al minut 33, el cinquè tant. Dos minuts després va arribar el 6-0. El partit s'havia perdut i el públic va celebrar la victòria del seu equip.

El pavelló de "la Bombonera", Es va convertir en tota una festa. Els deniers tornaven al joc de 4 i se sumaven a la celebració, amb un joc net i sense faltes, on no hi va haver encert de cara a la porteria i on potser va faltar un poc d'arpa. En l'últim sospir va arribar el 7-0 definitiu.

Després dels resultats de la jornada ia falta de tres per a la finalització, el Dénia Futsal es col·loca en sisena posició a 7 punts de la tercera plaça que dóna dret a jugar la Copa del Rei. La propera setmana els deniers rebran a casa el FS Ciutat de Toledo, equip immers en lluita per la salvació. El partit es disputarà el dissabte a les 18 hores.