Laurence Rastell va ser tercera veterana en el Nacional de carreres sobre raquetes de neu

08 de març de 2017 - 13: 02

L'esportesta, Laurence Rastell, va marxar fins Fuente Dé, al cor dels Pics d'Europa per participar en el Campionat d'Espanya de curses sobre raquetes de neu.

L'atleta del Club Atletisme Baleària Dianium, va acabar el recorregut de 8.500 metres amb més de 200 de desnivell positiu en la sisena plaça de la classificació general. Encara que va pujar al podi com a tercera de la categoria Veterana. El seu temps en creuar la línia de meta va ser de 1: 21.22.

Els primers metres de la prova es van iniciar amb una forta ascensió fins a la zona propera a les antenes. Des d'allà, els 57 participants van iniciar un ràpid descens fins a la canal de Sant Lluís i Lloroza, on després de completar dues voltes, van iniciar l'últim tram que els conduiria a la línia de meta.

La vencedora d'aquesta edició en la clasificiación general va ser, Núria Dominguez, amb un temps de 1: 01.27. La segona plaça va ser per a, Victòria Santamaria, que va realitzar una marca de 1: 03.01 i la tercera per, Anabel Merino, amb un registre de 1: 03.26.