Laurence Rastell va acabar cinquena en la seua categoria Màster del Nacional de KM Vertical

11 de juliol de 2019 - 00: 33

L'atleta Laurence Rastell, pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, ve de participar com a component de la Selecció Valenciana en el Campionat d'Espanya de Km Vertical que va tindre lloc a l'estació d'esquí de Sierra Nevada. En aquesta competició, Laurence va acabar la prova en el lloc 64 de la classificació General Absoluta femenina. En la seua categoria Màster va ser cinquena amb un temps de 1 hora i 8 minuts, a 5 segons de la quarta classificada.

En la prova van eixir 400 participants pertanyents a 11 comunitats autònomes, que van haver de cobrir un traçat de 4.800 metres. La eixida es va prendre a 2.150 metres d'altitud i l'arribada va estar instal·lada als 3.100. Tots els participants van haver de lluitar amb un convidat inesperat, el vent. Les fortes ratxes van obligar a revespradar en mitja hora l'inici de la prova ja que es van superar ratxes de vent de 120 km / hora.

Laurence es va sentir molt contenta amb la seua actuació al ser una prova duríssima i mes a 3.000 metres d'altitud on l'oxigen escasseja i que es va sumar el fort vent. El nivell és molt alt ja que també aquesta prova compta com 3ª prova de la Copa d'Espanya de Km Vertical.

El seu amic i company, el xabienc Nasio Cardona, el CA Llebeig Xàbia, Va acabar el recorregut en un temps de 48 minuts i 34 segons, el que li va fer ocupar el lloc 56 de la classificació absoluta masculina, sent el 15º de la seua categoria Veterà A.