Les sèniors del Dénia Bàsquet disputen la semifinal de la Lliga Valenciana

06 d'octubre de 2015 - 00: 00

Les noies de Juan Luis Pérez van aconseguir la seua tercera victòria en el grup previ de la Lliga Valenciana en derrotar CB. Pego i van aconseguir l'objectiu de classificar-se per a les semifinals amb el factor pista a favor.

La veterana Marina Palomares

El partit es va començar a decantar per les nostres a partir del segon quart. Les diferències des d'aquest moment es van anar ampliant fins a tancar el marcador final amb una renda còmoda que va permetre donar minuts a tota la plantilla.

Cal destacar la participació de la veterana Marina Palomares que està reforçant l'equip en aquesta competició de pretemporada i que va anotar una cistella que va merèixer l'ovació de tota la grada.

La semifinal tindrà lloc el dimecres 7 d'octubre a les 20: 30 hores al pavelló Joan Fuster i l'equip s'haurà d'enfrontar al sempre difícil CB V-74 Villena.