Les nenes del Paidos no van poder vèncer el Joventut Xàbia (35-55)

27 de novembre de 2012 - 00: 00

Les nenes de l'equip del Paidos van disputar el derbi a la comarca, davant el Joventut Xàbia, a la lliga Infantil IR de bàsquet. Un xoc que va concloure amb el triomf visitant per 35 a 55. Va ser un partit en què l'equip dianense va tindre diverses baixes importants i va haver de tirar mà del seu equip aleví. Les nenes ho van fer molt bé però no van poder amb la major fortalesa del rival.

L'equip col·legial va començar un poc despistat i amb molt poc encert en el tir, cosa que les de Xàbia van aprofitar per anar guanyant al descans de 18 punts.

Després del descans, una molt bona defensa de l'equip local, va fer que el CD Paidos cregués en la remuntada en arribar al final del sisè quart perdent de 8, i amb molt bones sensacions.

Amb el pas dels minuts va aparèixer el cansament que va fer que en els dos últims quarts les locals no pogueren aguantar el ritme de l'Xàbia, col·locant el resultat final de 35 - 55.

Les anotadores del Paidos en aquest partit van ser; Valeria, Marta Moll (19), Arantxa Martín, Mar Baeza, Sara Llorens, Maria Vengut (14), Elsa Llorens Paula Carrió, Inés Murillo i Vall (2).

Proper partit per Paidos serà contra Pedreguer, un equip molt poderós, al qual serà molt difícil de plantar cara. Aquest enfrontament tindrà lloc, el dissabte 1 / 12 / 2012 a les 12,00h al Pavelló de Beniarbeig.