Les juvenils de l'CFS Dianense van golejar sense problemes a l'CFS Castalla (9-1)

28 de gener de 2020 - 14: 38

Gran temporada la que està realitzant l'equip juvenil femení de l' CFS Dianense a la Lliga Valenta. En el seu últim xoc disputat va aconseguir golejar el CFS Castalla a què va vèncer per 9 a 1. Amb aquest triomf aconseguit en el partit disputat a la pista de frontó de el poliesporteu, les deniers seguixen segones en la classificació amb un punt menys que el CFS Ibi, però amb un partit menys per jugar les deniers, de manera que compten amb moltes opcions d'aconseguir el títol de campiones.

Fins al moment romanen invictes a la lliga amb 4 partits guanyats i 1 empatat, precisament davant el seu més directe rival, el conjunt d'Ibi. A nivell particular cal ressaltar que la jugadora Laura Seglar Ribes encapçala la classificació de màxima golejadora amb 18 punts anotats. Lluny d'ella està la segona classificada, Carmen Coloma de l'CFS Ibi, amb 8 gols.

Les noies de l'equip sènior van solucionar amb la mateixa facilitat el seu partit davant el Villena FS a què van derrotar per 1 a 10. El xoc disputat al pavelló municipal va tindre poca història donada la notable superioritat mostrada per l'equip dianense.

Tot i viatjar amb set jugadores, les denieres van marcar molt aviat amb un gol de Laura Seglar al primer minut, que els va aclarir el camí feia una victòria còmoda. Al descans, l'equip de la Marina Alta ja manava per 1 a 5. A la segona meitat va aconseguir anotar 5 gols més.

Després d'aquesta jornada l'equip blavet ocupa la sisena plaça amb 5 partits guanyats, 1 empatat i 4 derrotes.