Les juniors del Dénia Bàsquet es van proclamar campiones del Trofeu Federació

20 de juny de 2016 - 12: 04

El conjunt femení júnior del Dénia Bàsquet va aconseguir alçar-se amb el títol de campió del Trofeu Federació en vèncer a la final el CB Joventut Xàbia per 75 a 33.

Dénia Bàsquet Júnior Femení

Una final que es va disputar al Pavelló Joan Fuster de Dénia i que va estar controlada des del principi i fins al final pel conjunt amfitrió. L'equip de Xàbia va mantindre la seua intensitat durant els primers deu minuts de la trobada. Va ser a partir del segon quart quan la supremacia de les denieres es va posar de manifest. Van controlar el rebot sota les dues cistelles i van saber atacar la feble defensa del seu rival. Al descans es van anar amb 20 punts al seu favor.

En la volta a la pista de joc poques coses van canviar, les noies d'Óscar Majordom es van anar de la trobada amb el pas dels minuts. Això va ser aprofitat per les locals per obrir una important escletxa en el marcador.

La diferència final de 42 punts per a les deniers és un fidel reflex del que el seu poder veure sobre la pista. El guardó a la jugadora més valorada de la final va ser per a la deniera Ariana Gavilá.

Ariana Gavilá amb Marián Tamarit

L'alcalde de Dénia, Vicente Grimalt, i els regidors Marián Tamarit, Mª José Ripoll y Paco Roselló van assistir a la final fent entrega dels trofeus junt al delegat de la Federació de bàsquet de la Comunitat Valenciana a Alacant, Juan Miguel Sila, el directiu de la Federació, Fernando Carrasco, i el president del Dénia Bàsquet, Paco Moreno.