Les júniors de l'Dénia Bàsquet no van poder frenar el CB Terralfás a la final de la 'Lliga Valenciana'

03 d'octubre de 2017 - 02: 00

El pavelló Municipal d'Ondara va acollir, diumenge passat, la final de la "Lliga Valenciana" de bàsquet a la fase d'Alacant, de la categoria júnior femení. Una final en què es van veure les cares el Dénia Bàsquet Club i el CB Terralfás, amb triomf per a l'equip de la Marina Baixa per 58 a 48.

Les noies que dirigeix ​​Ferran García van defensar el títol guanyat la temporada anterior. Sobre la pista d'Ondara van posar tota la carn a la graella, van disputar un magnífic partit davant un rival sobre el paper superior al que li van fer treballar molt per guanyar el títol.

Les deniers van trigar molt a entrar en joc, de fet van trigar més de tres minuts, en anotar els seus primers punts. A poc a poc van anar pujant el seu rendiment i van jugar de tu a tu davant un gran equip. Al descans es va arribar amb una diferència de cinc punts per al CB Terralfás.

En el tercer quart el conjunt de Alfàs del Pi va prémer l'accelerat aconseguint obrir bretxa en el marcador. Ferran García va frenar el bon joc del seu rival i va mentalitzar a les seues noies que encara no hi havia res perdut.

Les components del CB Terralfás van tindre l'enteresa de defensar el seu curt avantatge davant el gran esforç que van realitzar les deniers. Al final tot i el bon joc del Dénia Bàsquet Club el títol se'n va anar a mans d'un gran equip que aquesta temporada compta amb Andrea Ponce, una jugadora criada a la pedrera deniera.