Les deniers Andrea Fernández i Amparo Dolader subcampiones d'Espanya cadets de Triatló de relleus

21 de maig de 2015 - 00: 03

Les triatletes deniers, Andrea Fernández i Amparo Dolader, del Club Triatló Huracán València vénen d'aconseguir el subcampionat d'Espanya de categoria cadet en la modalitat de Triatló de relleus.

Segui, Fernández i Dolader amb les seues medalles

Una prova que va tindre lloc a Marina D or a Orpesa i en la qual en aquesta ocasió van participar 26 equips femenins de tot el territori nacional. El format de la prova va ser per equips compostos per tres triatletes, les quals van realitzar un triatló supersprint 300 metres de natació, 5.800 metres de bicicleta i 1.700 metres de cursa a peu, complet cadascuna, donant el testimoni a la següent- La tercera component l'equip és el que conclou la prova quan arriba a meta sumant-se els temps de les tres rellevistes.

La primera triatleta de l'equip CT Huracán València en eixir va ser Amparo Dolader que es va batre amb les primeres rivals dels restants equips, va lliurar el testimoni, després de realitzar dos bons segments de natació i bici, Andrea Fernández el va rebre sobre la desena posició.

En els 300 metres de natació va anar remuntant posicions, en el segment ciclista de 5.8 km va aconseguir arribar a la segona posició i incrementar en més d'un minut la diferència amb la tercera classificada ja que l'equip del Ferrol que encapçalava la prova havia adquirit una distància inabastable.

La tercera triatleta, Nerea Segui va realitzar la seua triatló mantenint aquesta segona posició que al cap ia la fi donava el subcampionat d'Espanya a aquestes triatletes.

Fernández i Dolader en el segon calaix del podi

Andrea Fernández també va competir a la Copa del Rei de Triatló amb l'equip elit del CT Huracán València una prova contra rellotge per equips de distància esprint 750 mts., De natació, 20 km., De bicicleta i 5 km., De carrera a peu .

Cada equip participa amb fins a sis triatletes i realitzen el triatló conjuntament podent prestar-se ajudes entre elles però no poden perdre en cap dels segments més de 30 segons respecte al grup que necessàriament ha d'arribar a meta amb un mínim de quatre competidores juntes.

L'equip CT Huracán València va prendre la eixida a les 17h 50', el segment de natació es va realitzar remolcant a un parell de triatletes de l'equip, el segment de bici de 20 km. va estar molt animat amb constants relleus i amb una Andrea molt activa tractant d'ordenar el grup per treure més profitoses

Finalment en el segment de carrera a peu dues de les 6 triatletes van quedar dos endarrerides donada la impossibilitat d'aguantar el ritme del grup de quatre triatletes Andrea, Marta, Diana i Naomi que van obtindre la 14ª posició de la classificació general un total de 55 equips de la categoria elit absoluta.