bàsquet - Esports

Les noies del Dénia Bàsquet es jugaran la permancia a casa en caure a Onil (62-58)

14 2015 abril - 00: 00

Les joves jugadores de l'Dénia Bàsquet es van desplaçar a Onil per disputar un partit vital. Partit en el qual no es va poder aconseguir l'anhelada victòria però si a el menys es assoliment salvar l'average particular amb el CD. Onil. Ja que a Dénia s'havia guanyat per 8 punts i en aquesta cita es va cedir per 4 en un final ajustat, 62-58.

El conjunt local va eixir amb molta determinació i encert prenent la davantera ja en els primers minuts. El marcador va ser de 15 a 5 als 6 minuts de joc. Les jugadores deniers van competir durant aquests minuts però el baix percentatge d'encert des dels tirs lliures és impedir mantindre-se mes prop en l'electrònic (6 tirs lliures fallats en aquest primer parcial), amb 18 a 13 es va tancar el primer quart.

A l'inici del segon quart en el minut 3 i amb 27 a 14, el tècnic de l'Dénia Bàsquet, Andrés Ponce va haver de parar el partit mitjançant un temps mort, atès que les locals van aconseguir un avantatge àmplia. Hi va haver reacció i es va aconseguir arribar a la mitja part sense que Onil ampliés les diferències, 40 a 30.

El tercer quart es va iniciar amb un parcial favorable de les deniers de 11 a 1, el que va igualar el marcador a 41. Les locals van reaccionar amb un 9 a 2 tornant a agafar les regnes del partit, 48 a 41. Les deniers no es van rendir i van tornar a empatar el xoc a tan sols dos minuts per finalitzar el mateix.

Un nou 6 a 0 favorable a les locals va ser ja determinant perquè la victòria es quedés a Onil. Però almenys les denieres van saber defensar l'important average particular que tant de bo siga suficient per aconseguir la segona plaça del grup i amb ella la permanència.

Aquest diumenge 19 d'abril a les 17 hores al pavelló Joan Fuster les denieres disputaran el seu últim partit de lliga, davant el Sevigroup Benidorm amb l'objectiu d'intentar ograr la permanència a la Primera Divisió Nacional Femenina.

Gran repte per a un equip molt jove que fins i tot compta amb 6 jugadores i tot en edat júnior. Una victòria del Dénia Bàsquet garantiria la permanència. En cas de derrota només una derrota del CD. Onil a la pista del CB. Oliva donaria també la permanència a les noies que dirigeix ​​Andrés Ponce.

Aquesta pàgina és una versió optimitzada per a dispositius mòbils. Veure versió original.